Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Går du ALL IN…
Når hjertet hvisker…listen carefully Hvis du undrer dig over du ikke har hørt den mindste blip fra mig i lang tid, så er der en dybere mening. Som der jo altid er – selv i de små ting vi møder hos os selv, i andre, i oplevelser, i erfaringer…
4687
post-template-default,single,single-post,postid-4687,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Går du ALL IN…

Dette en speciel edition af Nyhedsbrev & Blog
Så velkommen til Styr på Stress NyhedsBlog:

 

Tiden er til at gå ALL IN…

 

’Når hjertet hvisker…listen carefully’

 

Hvis du undrer dig over du ikke har hørt den mindste blip fra mig i lang tid, så er der en dybere mening. Som der jo altid er – selv i de små ting vi møder hos os selv, i andre, i oplevelser, i erfaringer…


Håber du har haft en fantastisk sensommer og efterår . Her har der været besøg af turbulente vinde metaforisk set.

 

Time out

Når jeg skal lytte og lære nyt om mig, og der er steder jeg (åbenbart) skal steppe lidt op – reagerer mit system ofte prompte fysisk. Her ingen undtagelse. Jeg manifesterede hen over sommeren en hel fest af kløende udslet, mystisk ubehag og ekstrem træthed.

Der var dømt tid til at tage ansvar for en time out, samt en større udrens på alle planer med hjælp fra akupunktur, urter, og homøopati i mængder svarende til udbuddet i et middelstort apotek.

Resultatet blev ikke overraskende en positiv… men en noget anstrengende udrensleg i mange uger. Både fysisk, mentalt og psykisk.

 

Lyt, Knyt & Juster’

Men jeg ved jo, at kroppen aldrig – som i never – støjer uden en dybere mental, emotionel og sågar spirituel grund. Finder man ikke den – støjer det bare mere og mere.

Det handlede om flere aspekter – også på min private side, da den sidste unge har forladt reden, og jeg har skullet finde en accept af min nye satelit-mor identitet. Den nød’ er stadig in progress, og du vil høre nærmere, når den er knækket 🙂

 

Men der skulle også dykkes dybere ned i mit arbejdsliv. Et kritisk kig på min Styr på Stress business i det set up jeg tidligere på året havde udvidet med:  Styr på Stress Blogs, Nyhedsbreve og delinger på virksomhedens FB. Her ulmede det…big time.

 

Jeg elsker at skrive!
…hvilket du måske kan fornemme på min sprogrige hjemmeside Styrpåstress.dk.

 

Men den lyst smeltede, som is på en varm sommerdag, allerede efter få måneder. Jeg blev træt bare ved tanken om at sætte mig og skrive.

 

Både Blogs, Nyhedsbreve, FB og skrivebordsskuffe bogen.

 

Ikke kongesmart, når det nu er en vigtig del af synlighed, markedsføring og glæde ved at dele erfaringer, tips og tricks med jer derude. Så frustration voksede, og jeg fik mange buler af at slå mig selv i hovedet.

 

Simre tid

Ting tager den tid, ting skal tage. Jeg gav mig selv lov til at ’simre’ nogle måneder over hvad min modstand handlede om, og hvad ville jeg egentlig? Undgik dog ikke følelsen af at være lidt af en Primadonna – og her taler vi ikke om osten. Bare se at komme i gang, lød beskeden igen og igen og talt ud af min maskuline just do it’ side.

 

Men når hjertet hvisker, så listen carefully!

 

 

Og så kom klarheden…Gott sei Dank.

Ellers havde jeg (stadig) ikke noget at fortælle dig…

 

At ride på 2 heste

Jeg følte mig simpelthen hæmmet af, at jeg ikke turde gå All In’ i det feminine univers i mine skriv, da målgruppen var både skønne Qvinder & modige Mænd. Jeg havde ikke tidligere lyst eller været klar til muligheden at vælge…

Fætter frygt var også i spil. Halvere målgruppen? Mænd har jo også brug for det jeg kan…

 

Følelsen var en konstant splittethed i, at det skulle være læse udholdeligt både for Venus og Mars – min tribe og potentielle kunder. Så det tog tid og energi i en grad, så det stoppede skriveflow – det lette og sjove. Derfor! Miss Styr på Stress.

 

Jeg sætter scenen

Min mission og passion hvisker især efter, at sætte tiltrængte kærlige spot på vi kvinders selvforståelse og slåen os selv hjem. Vi bruger energi og fokus udenfor os selv, og ender ofte op med at være en anden model, end den vi virkelig er – eller ønsker at være. Og kusine stress kommer i spil med negative følelser, tankemylder, handlingslammelser og andet godt.

 

Hvis nogen ellers skulle være i tvivl, så er jeg  multifeminin. Jeg elsker og lærer af det feminine Univers, og heri den magiske Feminine Power vi kvinder har, når vi ellers tør bruge den. Fakta er jeg er specialist i…at være kvinde.

 

Derfor vil min måde at agere i min busines nu spejle det endnu mere, og der vil i det skrevne være mere råderum til grin, gråd og glimmer, so to speak.

Og helt uden limits’ i at kunne tale om ALT, som berører mig som kvinde til kvinde.

 

Lige fra behovet til at købe (unødvendigt) tøj for at føle os gode nok – til farverige historier om hormonernes rasen hos såvel teen som klimakteriemakrel – til noget helt tredje, der måske kan være inspirerende, tude rørende, mega pinligt, eller bare noget, der trækker et ’det kender jeg godt, eller overhovedet ikke’ smil.

 

One horse

Så nu er min målgruppe i det private segment halveret til…

 

Universet for vidunderlige Qvinder i alle aldre, former og farver.

 

Lidt grænseoverskridende at være så skrap, da I dejlige mænd rykker for vildt, når I får de mange styrpåstress redskaber ind under neglene.

I har dog stadig mulighed for at købe Virksomheds produkterne. Følge mig på FB: Styr på stress – eller læse med på bloggen bag skuldrene af jeres søster, kæreste…eller mor. Men betragt jer selv som advaret 🙂

 

Hele mig kan mærke den utrolige lethed i at være klar og spids på hvad jeg vil og hvad der nærer mig. Ikke hvad jeg kan – eller bør ifølge andre, men hvad jeg vil. Mit system begynder nu (selvfølgelig) at skrue ned for kropssymptomer. Læring opnået. Jeg lyttede.

 

Fokus er skærpet, og skrivelyst begynder at boble i en stille strøm igen.

 

Jeg vil nu gå All In i min nye beslutning.

Hvad det vil give af nye ideer og set ups’, at endnu engang turde lytte til hjertet – og nu 100% turde spille med mine foretrukne feminine spillekort, må tiden og Universet vise. Jeg kan jo justere igen, hvis det ikke spiller.

Det vigtigste er det 1. skridt føles godt og rigtigt lige nu.

 

Det du fokuserer på

Måske bliver du lidt inspireret af min personlige historie?

Måske kan du mærke du også rider på ’2 heste’ uden at gå All In’ i nogen af dem?

 

Tema er ligegyldigt…

Det du fokuserer på får du mere af – og med ’2 heste’ – kan du risikere, at du får fornøjelsen af mere forvirring, splittelse, usikkerhed, uro, … ja præcis – stress, og færre resultater, da du skyder med spredhagl.

Er det nu du skal gå All In?

Giv dig selv samme mulighed, hvis det er tid, og du kan mærke du spreder din energi til noget, som ikke nærer dig, eller stopper dig og dit flow..

 

Det tog mig 4 måneder, så husk det er ingen konkurrence på tid, men handler om du giver dig RO til at mærke hvad det er – og spørg dig selv hvad og hvem forhindrer dig i at prioritere det? Et lille tip er, at kun en’ du kender rigtig godt kan stoppe dig…guess who?

 

Find modet og hav tillid til forløsende AHA og løsninger vil serveres på dine indre sølvfade med lækre handlingskager i alle de farver og smage, du måtte ønske dig.

 

 

Bon appetit ! Stay tuned, og nyd julemånedens energi. Det er snart julegavetid – også her på siden!

 

 

With Love & Passion

 

Fyrig Feminin Blogger

 

Hanne Sofia Falkenberg

StressMentor, Coach & Behandler

Feminine Genveje til forebyggelse og heeling af Stress. Fun, lethed, og personlige værktøjer tilbage til dig – i balance.

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/all-in/”]

No Comment

Post A Comment

Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x