Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Be Who You Really Are
4029
post-template-default,single,single-post,postid-4029,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Be Who You Really Are

Skønne Qvinde

 

Stort velkommen til min 1. lange ☺, men ærlige Blog om min vej mod mere ro, glæde og balance. Måske kan den vække lidt inspiration, lidt genkendelse, små smil – og en mulig vej til et mere sjovt og nydelsesfyldt liv…

 

My Way

I de sidste år, er jeg blevet mere og mere opmærksom på, hvor meget tid jeg har brugt i mit nu midtvejs liv (i daglig tale – ‘unge liv’ ☺) på at forsøge at være en anden… end den jeg virkelig var!

 


Jeg har siden barnsben kommet til at tro  – via andres feedback, som mor, far, andre voksne, venner, skole, samfund…at jeg skulle være på en BESTEMT MÅDE.

Nemlig som de var – deres billede af rigtigt og forkert. Og alle – hver’ og en’ har helt sikkert ment det godt, og som værende det bedste for mig…men.

 

Det var det så ikke! – for jeg brugte alle mine ressourcer på at indordne mig, være flinkeskolepige og ikke sige nok nej til nogen…eller noget, som ikke var godt for mig.

 

Selvom hele HELE mit system protesterede

 

Jeg negligerede, jeg bildte mig ind – og blev også bekræftet af mine omgivelser i mange sammenhænge, at det jeg følte – mærkede – måtte være en fejltolkning, en overdrivelse, en misforståelse…?

 

I de seneste år har jeg endelig fattet, at det jo ‘bare’ var fordi de spejlede – eller reagerede på det jeg selv sendte ud jeg var – nemlig usikker på, om det jeg følte, mærkede, mente, gjorde…nu også var rigtigt…sådan HELT RIGTIGT.

Set i den store facitliste over ‘what to do’ for at være god nok, anerkendt…ja bottom line bare elsket for den jeg var.

 

Det brugte jeg en del år på at overhøre – til mit store fysiske og emotionelle crash, da jeg var 29, og gravid med mit nr. 2 barn – værende i mit gamle job som sygeplejerske.

Et sted hvor jeg rigtig kunne ‘ofre’ mig  – på bekostning af min egen indre overskuds Konto.

 

Den hårde læring blev  – Sådan spiller klaveret ikke, og min krop lagde mig ned. Som i totalt.

 

 

Min Uturn fra sammenbrud til gennembrud

Siden har jeg gået nye veje hen i mod det gode sjove balancerede liv med større og større viden om balance – hele vejen rundt – fra utallige holistiske uddannelser og kurser, skønne hjælpere og via egen erfaring og justering fundet ud af at NÅHHHH – jeg brugte jo al min energi udenfor mig selv – i stedet for nære, løfte og sætte på min indre konto. Pure and simple matematik. ☺

 

Min seneste erfaring – At turde blive synlig.

I det sidste halve år, hvor der er sat ekstreme ressourcer ind på at nyskabe mit Univers via en stor opdateret hjemmeside med det jeg gerne vil bidrage med til verdens Skønne kvinder & Meget Modige Mænd –  så har jeg bare igen og igen opdaget, at jeg kan ‘næsten’ det umulige – når det giver mig energi og får mig i flow.

Samt når jeg husker at tage 100% ansvar for at trække stikket ud, tage opløftende nærende pauser og aktiviteter med mig selv – eller med folk som gir’ mig energi. Og sidst, men ikke mindst  – jeg skaber PÅ MIN MÅDE…

Også en meget følelsesmæssig provokerende tid, da synlighed som en stor hjemmeside jo er – kunne jo lægge op til ANDRES DOM. Som I nok kan regne ud – not my favorite. I alle årene som selvstændig har jeg holdt temmelig lav profil i mit arbejdsliv, med kun den allernødvendigste hjemmeside og synlighed, og foredrag o.lignende? Glem det. Men ikke nok med det. Jeg havde slet – som i overhovedet ingen energi på at gøre mig synlig…

 

Jeg troede – som i ‘læs andres mening’ – hvor flere, også professionelle rådgivere med en faglig intention, havde fortalt mig en masse om, hvordan en hjemmeside ‘burde’ se ud – ‘skulle være’ ala…

 

 • ‘Du skal ikke have for mange sider – så klikker folk STRAKS ud igen’…og det er jeg helt enig i er rigtigt…for nogen.
 • ‘Du skal have et enkelt udtryk, så det ikke ‘forstyrrer’ dine budskaber – så sælger  den ikke…og det er jeg helt enig i er rigtigt…for nogen.
 • ‘Du skal lige være opmærksom på at det er jo dine ‘produkter’ der skal sælges, og ikke dig, der skal være for synlig og sprælle for meget…og det er jeg helt enig i er rigtigt…for nogen.
 • ‘Du skal ikke skrive for lange sætninger, og skal selvfølgelig være topkorrekt sprog…og det er jeg helt enig i er rigtigt…for nogen.
 • ‘Du skal give en masse info GRATIS, for at få tilmeldinger på din liste…og det er jeg helt enig i er rigtigt…for nogen.

 

Got the picture?

 

Jeg piv elsker min nye hjemmeside – (og ja lidt selfie’ har man vel lov til at være, hvis man har brugt en KRIG af tid og økonomi på at investere i den )

 

Jeg har måske 50 A4 siders tekst? + multi mange billeder, da jeg selv’ er meget glad for grundig info, at snakke mig ind i løsningerne(som vist er ret feminint ik’) –  og at budskaberne også er visuelle. Elsker letheden og æstetikken ved en kombo.

Så lærer og forstår jeg selv bedst nyt stof. Iøvrigt er skabelse via det kreative både i skrift og in’ praksis min personlige topscorer på min positiv indre overskudskonto.

Så No Go sagde mit hjerte – My Way

 

Og et enkelt udtryk? – for en Q, hvis motto er More IS faktisk More.

No Go – My Way.

 

Og ikke ‘være synlig’?

Nu havde jeg i over 12 år haft en nærmest ‘usynlig forretning’ med mine budskaber og produkter, og alligevel kom de skønne kunder jo dryssende på mystisk vis.

Men skulle det være ‘finere’ og ’bedre’ at være usynlig? Kan jeg så bidrage mest med det, som kunne gøre en forskel i mange menneskers syn på sig selv, forebyggelse og muligheder for heeling efter stress?

Jeg er’ jo i en vis form ‘produktet’ via min personlighed i mine budskaber, så hvorfor ikke vise hvad de hooker op til?

Så NO More – My Way

 

Og korte ‘korrekte’ sætninger?… når nu min egen smag hos de jeg selv følger, ofte er blog-stilen med humor, spræl, selvironi så det driver, og ladies – lange sætninger. Sir’ det bare, hvis du ikke allerede har opdaget det – men Gott Sei Dank hørte jeg for nyligt, at folk, som skriver lange – og med indskudte sætninger…faktisk er sproglige intelligente…hvad det så end er.

Men pointen er jeg KAN ikke skrive mega kort, da jeg (åbenbart) har så meget på hjertet, så det kniber lidt med stop knappen. Men øver mig.

Bare ikke i min 1. Blog …så må vi se.

 

Mit sprog spitzes også op med finurlige ord…som er engelske, tysk – ja måske sammensatte ord, som ikke engang er opfundet. Men det er min smag – den jeg er. Jeg har gjort det helt naturligt, fra jeg var ret ung – så sådan er jeg altså også, hvis du møder mig in face.

Så igen – My Way

 

Jeg giver også gerne min viden GRATIS – faktisk har jeg svært ved at lade være. Men jeg opdagede i min skabelsesproces, at jeg ikke selv fik læst, hørt eller set de skønne ting jeg kunne få, ved at hooke op til et Nyhedsbrev/Blog…. Ja faktisk kunne jeg få sådan lidt dårlig samvittighed, nu folk havde siddet og mast med noget til mig…så jeg slettede mine mange siders give’away – og lavede det om til en lille lodtrækning om en konkret gratis StressMentor session.

 

All in My Way!

Så jeg har i denne synligheds-proces All The Way toptrænet mig selv i at gå vejen – at være præcis den jeg er’ med min smag, og have tillid til – at de som har samme smag kommer til – og de som synes Blog – mit syn på stress – eller jeg – ’bare er for meget’, jo bare hooker af igen. Alt er godt!

 

Last news

Det magiske eksempel for nyligt har været i forhold til en overvældende sceneskræk – det at blive set (læs – frygten for at blive dømt forkert, for meget, for ….) – blev udfordret og testet på en nylig performen på en noget større scene end min vanlige 1-1.

Skrækken var, da jeg først stod der – pist – som i meget mystisk pist væk ?
Sommerfugle i tonsvis – bevares.

Men jeg havde en indre kerne af ro og autensitet, da jeg stod der…?

 

Og med en velfortjent velskænket glas rødvin med fusserne oppe i sofaen – landede erkendelsen 100 % i alle mine celler…

Nåhhh – du lavede jo det foredrag, hvor du talte hjerteløst ærligt, brugte de midler du selv kan lide, når du selv hører foredrag, og med en tilgang med let selvironi og humor du selv bliver så opløftet af…

 

When You Spot It – You Got it.

 

Så en magisk forløsende erkendelse af – at alt det som jeg så gerne vil bringe helt ud til dig – virker på en så stress sensitive Q som mig, ved bare VÆRE MIG.

Som at prikke hul på en ballon af frygt…og det så bare er…luft ☺

 

Så skønne du!

 

Mit allerbedste Styr på Stress Tip er Vær’ den du virkelig er.

Lyt, hvor du ikke lytter. Anerkend dig selv for det du hører og mærker, og træn eller få hjælp til det, som du opdager ikke længere gør noget godt for dig – hverken energetisk, eller dine resultater.

 

Velkommen til mit Styr på Stress Univers med Styr på Stress® …på den feminine måde.

 

Håber vi ses – også næste uge…det blir’ ik’ kedeligt ♥

 

With Love & Passion

– Bare’ mig

 


Hov – har du glemt at tilmelde dig min Styr på Stress blog?
Så har du chancen lige her – og vær samtidigt med i den månedlige lodtrækning om en Gratis “Styr på Stress” Session.

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/be-who-you-really-are/”]

4 Comments

 • Val

  En brusende, boblende blog som aperitif til dine produkter og din sprog kundskaber i ‘dinglish’ er imponerende – Dansk/Engelsk:-)
  Jeg er selv ‘fluent’. Glæder mig til at læse mere også til at nyde din tips og reminders.
  Held og lykke med det hele.

 • Gabriella Nagy

  Kære feminine Q
  Stort tillykke med din magiske blog

Post A Comment

Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x