Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Skab rammer, der nærer dig – Forebyg og heal din stress
Dine fysiske omgivelser har stor indflydelse på din energi og dit stressniveau. Alt hvad du omgiver dig med er energi, og har stor effekt på din energibalance.
1637
page-template-default,page,page-id-1637,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Styr på Stress…
med Bevidst Indretning

 

Skab rammer, der nærer dig – forebyg og heal din Stress.

 

 • Har du tænkt over, at dine fysiske omgivelser også har stor indflydelse på dit stress niveau.
 • Alt hvad du omgiver dig med er energi, og har stor effekt på din samlede energibalance.
 • Der er en stor forebyggende og helende effekt i et bevidst valg i hvordan du bor – og heri hvad du omgiver dig med af ting, farver, symboler, møbler, indretning etc. i forhold til det du dybest set elsker.

Måske har du bare ikke har tænkt over det, eller orket at gøre noget ved det…

 

Jeg er top æstetiker i alle mine celler, så hvis du har det som mig, så anerkend her en anderledes tilgang til Styr på Stress…på den feminine måde

 

Min overbevisning og erfaring er 100%

 

Dit hjem i form af hus, lejlighed, værelse repræsenterer dit ‘indre hus’ og hvordan du nærer det

 

Det berømte citat ‘My home is my Castle’ holder stadig. Dit hjem skal være det sted hvor du lader op, gearer ned og tillader du kan være den du er’, uden for meget støj fra de ydre rammer

 


Jeg har haft denne kreative passion, siden jeg med meget få midler rykkede rundt på mine orange møbler op af mine skriggrønne vægge i 70‘erne, og fandt ud af, at det slet slet ikke er lige meget, (for mig) hvordan jeg bor, og hvilke ting jeg er omgivet af.

 

Den passion har fulgt mig lige siden, og jeg har for længst erkendt, at ALT er energi, og at det er meget selvkærligt at bo bevidst. Udover kreativitet og passion for farver, former, og muligheder med det man allerede har – så har det  østerlandske Feng Shui også været en følgesvend, som et energifyldt supplererende redskab, i min værktøjskasse i at skabe de resultater der ønskes. En powerfuld flere tusind år gammel måde, at fremme flow og øge succes på – uanset tema. Dog handler det jo også om smag – din smag i hvad som nærer dig, så den vigtigste pejlepind…er altid dig.

 

Ved du at…

 • Når du har meget rod i det ydre, repræsenterer og skaber det ofte rod i det indre – eller omvendt
 • At ting som møbler, billeder, nips, farver med den historie det har med sig –  enten er neutral, nærer eller stresser dit system.
 • At farver er indkodet i din gamle historie, og kan stimulere dit velbefindende – og det modsatte
 • At hvis din bolig, værelse, kontor ikke nærer dig, så lækker du kostbar energi ud af din indre bankkonto
 • At din bolig kan støtte dig i flow og manifestationer på alle planer – såvel ydre som indre, da det kan være en støttende ressource – og det modsatte…

 

Genkender du…

 • følelsen af ‘her er rart’ – ‘her er bestemt ikke rart’ uden at kunne sætte finger på hvad det er.
 • en indre modstand mod moster Olgas’s spisestel?. Måske fordi du faktisk ikke brød dig om hende – hendes energi –  og følelsen ‘bør/skal’ kom til at vinde den match.

 • du dybest hader billedet med ‘hjorten’ selvom den er mange penge værd, og kæresten har givet dig den.

 • at du hader blomstret tapet, men accepterer det i dit soveværelse, da det var sådan da du flyttede ind, og det fejler jo ikke noget…


 

Når jeg i praksis kommer ud, hvor jeg får vist en stue, et kontor, et soveværelse hvor en kunde ikke trives, så viser en lille kinesiologisk test ofte tydeligt, at alt er energi, for ved test afsløres præcis – rundt i rummet, hvad som nærer – stresser. F.eks. et dystert aggressivt billede.

 

Så er løsningen jo ligetil…

 

Valg af bolig kan på tidspunkter i livet godt føles som et begrænset valg, men jeg vil gerne ridse i den plade, hvis du tror du ikke kan, har råd til, eller har tid eller evner til at indrette dig, så sjælen synger serenader, uden du er millionær eller bare tæt på.

 

DET ER EN HISTORIE!

 

 

Vil du hellere noget andet?

 • Vil du gerne finde ind til din helt unikke ramme, som kan skabe ro, balance og nære din personlige vækst, og heri forebygge og heale din indre stress?
 • Ønsker du at blive guidet ind i essensen af, hvad som virkelig på alle planer i dine fysiske rammer skaber ro, nærer og opløfter dig af ting, symboler, former, farver og materialer?

 

Du kan vælge dette produkt i 2 niveauer

 

1

 

Første niveau – fokus på et eller få rum

 

En 90 minutters Bolig-, og Essens Mentor-session, hvor du kort deler dine historier om dig, dine drømme, udfordringer og hvordan du oplever din bolig lige nu, og hvor du føler du mangler noget…

 

Her vil jeg spotte dine lærerige spejle, hvor det kunne være godt at sætte ind, og du vil blive guidet med lette værktøjer ind i 1 step til at kunne kickstarte din proces i skabe rammer, der nærer dig. Du vil få overordnede og konkrete ideer, tanker og følelsen med hjem som i ’why’, ’where to start’ og inspiration til ‘how to’, og jeg integrerer små øvelser, som får dig helt ind i dit ønske helt op på energiplan.

 

Denne type session kan du booke en eller flere af, hvis det er nok, og føles præcis som din perfekte vej til at blive guidet ind i din essens bolig. Jeg anbefaler du starter med 1 rum af gangen, så projektet synes overskueligt og overkommeligt på alle planer.

 

På udkig efter nyt hjem
Hvis du i stedet står overfør at søge efter ‘dit nye hjem’, så kan denne proces også bruges helt magisk til at du bliver helt skarp på, hvad som nærer dig i de store linjer, og derfor bevidst kan gå efter i dine søgekriterier.

 

Det gør det lettere, sjovere og vejen til succes kortere. Hvis du også er åben for de spirituelle værktøjer kommer i spil, vil du opleve du kan få universel hjælp til et match – At dine ønsker faktisk kan få hjælp til at manifestere sig på magisk vis, hvis du tror på, og kan mærke dit ønske i hele dit system.

 

Ville det være et ønske for dig?

 

2

 

Andet niveau – session i din bolig

 

Hvis step 1 ikke er nok – måske endda flere af dem – så kan du invitere mig ud til din bolig til en 4 timers session og proces (excl. kørsel). Her får du hands on’ – baseret på din proces i step 1 – tips og tricks til at komme endnu dybere i hvad, som kunne nære dig, og hvad der mangler – eller skal fjernes. Der hvor du er i tvivl kan vi teste.

 

En test ‘retfærdiggør’ desværre ikke, hvis du bor sammen med andre, at du smider alle ‘deres’ ting ud, som du ikke kan lide…men hvis du er sensitiv og noget virkelig støjer, så finder vi oftest en win-win løsning.

 

Jeg vil forinden bede dig senest 7 dage før, om at lyn-shoote dit rum, eller hvis du ønsker et mere overordnet helikopterperspektiv, de rum du gerne vil sparres på og sende dem til mig pr. mail. Udover jeg i nuet kommer med in-put, så vil helhedsindtrykket også frembringe en mini-rapport og samtale om mulige veje, og justeringer du kan overveje.

 

 

Ofte vil du blive overrasket over hvor meget dine ting godt kan genbruges, genanvendes med lidt kreative forbedringer, og sættes sammen på nye sjove og nærende måder, men oprydning og udsmidning kommer du ikke udenom – sorry ☺

 

Er det nu

Vækkes der nu en lyst i dig, til at skabe dit drømmerum, eller måske hele bolig? Hvor du får følelsen af du er’ dit hjem, både in’ spirit og praksis, og hvor dit hjem afspejler dit unikke jeg, og især både oplader og nærer dig.

 

Så gå endelig videre til shoppen

 

 

Jeg vil gerne smitte dig med min forever kreative glæde og begejstring over at indrette med Heart & Soul, og hvad vores rammer kan støtte og nære os med, når vi bor Bevidst.

 

En mega overset buffer og healer til Styr på Stress…på den feminine måde

 

With Love & Passion

BoligMentor & Creator

 

Styr på Stress med Bevist Indretning

Køb nu

Forløb med 2 trin

1. trin, 1 session, kr. 1.200,-

2. trin, 4 sessioner, kr. 5.000,-

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

 

Life Coaching

Coaching handler om at nå personlige, eller arbejdsmæssige mål og skabe resultater. Coaching er især et Styr på Stress værktøj til optimering og få brugt dine potentialer

I coaching stilles spørgsmål, der kan give mod og power til at: 1) være den du er, 2) finde kernen i hvad du gerne vil med dit liv på alle livsområder, 3) følelsen af at have et valg.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/bevidst-indretning/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x