Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Julepakke tilbud - og 5 tips til en frydefuld feminin Jul
Køb et "Styr på Stress Gavekort med 5 sessioner på hver 90 minutter". Nu med 20% rabat - dvs. kun 800,- pr. session. Altså frit valg på alle hylder til en pris på 4.000 i alt - fremfor kr. 5.000.
4876
post-template-default,single,single-post,postid-4876,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Julepakke tilbud – og 5 tips til en frydefuld feminin Jul

Julen er over os på fulde drøn, og en top romantisk julesjæl, som jeg nyder det i fulde drag.

Jeg har endda været på juletur til fantastiske London, som jeg elsker for al dens overdrevet, men smukt pyntet juleudsmykning. De lækre sager, som sko og überlækkert tøj i bunker, er jo kun et feminint frynsegode af de større.

 

December ROCKS med max hygge og opløftende pynt, lys og smukhed i den mørke vintertid – men december er for mig også en tid, hvor jeg 24/7 skal have egenomsorgsbrillerne sat på næsen, da det er en tid, hvor det er lettere i teori end praksis, at holde juleskindet på stressnæsen.

 

Noget jeg har brugt adskillige år på at gennemskue og øve mig i, med tallerkenen fuld af børn, hus, have arbejde, kærestetid, venindetid, fritidssysler…og så alt det løse. Vi vil jo DET HELE, de’ damer.


Mine egne forventninger har altid været min værste Stress-fjende, og siden du også har et X-kromosom, så gætter jeg på, at du ligner mig bare en lille bitte smule.

 

Mine 5 tips er baseret på egne erfaringer, og mindre nedsmeltninger, så måske kan du genkende, og endda inspireres til lidt forebyggelse i Julens år 2014.

 

1

 

Prioriter det du nyder – og NYD det du prioriterer

 

Overordnet prioriter det du synes er sjovt og nyder mest. Hold nu op med udelukkende ’ofre’ dig for alle andres behov og ønsker. Det skaber utilfredsheds rynker, og pynter bestemt ikke til julekjolen!

 

Lav en liste løbende, og sæt godbidderne i toppen. Tænk, hvis noget af det kedelige faktisk var unødvendigt ☺…

2

 

Hold fokus på dit Nærvær

 

Det kan være nok så hyggeligt alt sammen, men hvis du ’er et helt andet sted’, kan du jo i princippet lige så godt gøre rent, eller andre (max kedelige) ting du har taget på dig af to do’s.

3

 

Træk Vejret

 

3 dybe åndedrag helt ned i maven. Ofte. Altså helt derned, hvor vi Q helst ikke ser noget bule ud – nemlig maven. Du trækker LIVET IND, og får både sat stikket i til at kunne være endnu mere tilstede, nyde, og samtidigt faktisk have energien til det du synes skal gøres. Smart – ik’?

4

 

Læg PUSTERUM ind

 

Ingen og Ingenting kører effektivt, hvis det ikke får pauser. Ikke engang dig, selvom du måske tror, du er et unikum, og ikke underlagt denne Universielle regel. Det er du!

 

Pauser gør dig langt mere effektivt, og er faktisk bevist i mange sammenhæng derude i den store bevisverden, så op med benene Miss Julestress. Et tøseblad, en latte’ med veninden, en hyggelig film eller noget helt andet. Sågar et lille fodbad kunne komme på tale. Det fede er DU BESTEMMER. Den så du nok ikke komme…

5

 

Uddeleger’. Bum.

 

Stop din indre JuleQvinde kritiker om at du bør’, skal, plejer at gøre dit, dut, dat. Som f.eks. ALTING skal være økofriseret og mormors’ hjemmelavet.

 

Hvad er der nu galt med slagtermesterens…eller Irma’s sylte? Eller med de brune kager og vanilje kranse hos diverse bagere? Sæt på dagsordenen, hvor du kan springe over ’hvor gærdet er lavest, lettest og sjovest’.

 

Ikke en kæft vil løfte øjenbryn over, hvor kulinariteterne kommer fra – og hvis…så bed synderen om at GØRE DET SELV. Bum.

 

Sørg også for, at julen er et fælles projekt til fælles nydelse i familien. Fint med ’hvem gør hvad’ lister efter ønsker og formåen, og stop så den lidt kønstypiske overansvarlighed og #jegskalværeoveraltingselv# tendens. Vis, og hav FAITH ♥

Juletilbud indtil 24 december.

 

Hvis du synes du, eller en anden fortjener at få lidt Styr på Stress på den feminine effektive måde, ja så er der nu hele 10 pakker klar under mit juletræ fra mig til dig de sidste 10 dage inden juleaften.

 

10 stk Styr på Stress Gavekorts pakker a’ 5 sessioner på hver 90 min med 20% rabat. Nu kun 800,- pr. Session. Kortet skal indløses indenfor 1 år. d.d.

Altså frit valg på alle hylder til en pris på 4000,- i alt – fremfor 5000,- kr.

 

Om det handler om for meget på tallerkenen, arbejdet, meningsløshed, let depression, for mange negative følelser eller tanker, håndtering af relationer, eller noget helt tredje er lige godt.

 

Det er ALT sammen noget, som fylder på den indre konto og fratager balance, energi og livsglæde, og det har ingen af os fortjent.

 

Vi skal jo for pokker LYSE i vores liv, som stjernen på juletræet, for nu at blive metaforisk i juleånden.

 

Der er KUN 10 pakker, så først til mølle princippet. Fuldstændig som udsalg i butikken med de lækre sko ☺

 

Skal det gives som gave, tilbyder jeg at lave og sende et lille lækkert gavekort, du kan pakke ind og lægge under træet.

 

How to

SMS eller mail mig på 61 60 44 30 eller info@styrpåstress.dk med ordlyd ’Juletilbud’. Har du brug for en lille snak inden, om det nu er noget for dig – eller som gave – så er det selvfølgeligt også muligt.

 

Jeg vil vende tilbage, og sidde klar med lidt kaffe og brunkagestemning i røret.

 

Så skønne, vidunderlige, feminine, omfavnende JuleQvinde i mit felt.

 

Du ønskes en helt vidunderlig selvkærlig, juleknasende stressfri jul. Eller blot tæt på. Rom blev jo ikke bygget på en dag siges der, men start allerede i dag med at genlæse mine 5 tips, og sæt dig selv ALLER ØVERST på din ønske-, to’do-, og indkøbsliste. Husk kun du, kan gøre en forskel for dig.

 

Med dig – som en mere glad, overskuds og nærværende qvinde, mor, kæreste, datter, veninde eller kollega – får alle dine kære nemlig også en endnu bedre Jul. En Win-Win, hvor Miss Offer & Miss Martyr holdes i kærlig kort julesnor ☺

 

Glædelig magisk Jul & Godt Nytår til dig og dine.

 

Jeg vil glæde mig ’som et lille barn til jul’ – at se, høre, eller møde dig i et kommende lærerigt og feminint nærende Nyt År.

 

 

With Love & Christmas Passion

 

Feminin JuleQvinde

 

… og næh nej. Du får ikke et billede af mig i fikst nissetøj.

Jeg er hånden på julehjertet nok mere en størrelse Julemandssuit.

 

Hanne Sofia Falkenberg

StressMentor, Coach & Behandler

Feminine Genveje til forebyggelse og heeling af Stress. Fun, lethed, og personlige værktøjer tilbage til dig – i balance.

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/julepakke-tilbud-2014/”]

No Comment

Post A Comment

Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x