Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Kommunikations Kinesiologi - Lyt og lær af kroppens beskeder
Kommunikationskinesiologi - Find den reelle årsag i gamle ubearbejdede historier, der i din nutid forårsager energitab og giver fysisk og psykisk ubehag.
1633
page-template-default,page,page-id-1633,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Kommunikations Kinesiologi

 

Lyt og lær af kroppens beskeder – og skru ned for krops’støjen.

 

Larmer din krop, uden du kan forstå hvorfor?

 • Oplever du symptomer, som føles som fysiske ubalancer, uden du er syg?
 • Ved du, at alt det negative du tænker og føler… tilstrækkelig længe, sætter sig i kroppen?
 • Ved du, at din krop er din bedste og klogeste ven, og blot skruer op for volumen, når du ikke vil høre efter!
 • Ved du, at ALT hvad du oplever i dit ydre og indre både mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt, er dele som påvirker din samlede balance, og nu kalder på din kanal om, at du gør noget andet?

Dit StressBæger er flydt over, og det mærker du nu, som om din krop modarbejder dig. Men et symptom er blot en slags brølende servicemeddelelse til dig om ‘LYT & HJÆLP MIG!’.

Bag ethvert symptom, er der også følelsesmæssige årsager.

 

Har du lyst til en effektiv genvej i at afkode kroppens larm, for bedre kunne tage dine 100% ansvar i at skabe din Ro, Balance, Livsglæde og Vækst?

 

Så er Kommunikations Kinesiologi helt sikkert noget for dig.

 

 

Hvad er Kommunikations Kinesiologi

Behandlingsformen går overordnet ud på at finde den reelle årsag i gamle ubearbejdede historier. Heri fastlåste tanke- og følelsesmæssige mønstre, der i din nutid forårsager energitab i dit system.

 

Kinesiologi -Testen trækker tråde til en historie/periode fra fortiden, som kroppen stadig husker som voldsom stress, og som genaktiveres ved den mindste ubevidste genkendelse i nuet. Det trækker veksler på dine energiressourcer her og nu, og er derfor en medspiller i niveauet i dit indre StressBæger – og det er nu flydt over.

 

I testen ledes der også efter supplerende energityve som kemiske ubalancer, fejlernæring, overdosis af dine ‘afhængigheder’, vitamin- og mineral mangel, fødevare intollerencer etc. Når årsagen neutraliseres, blidt, og over tid, vil kroppens geniale selvhelingssystem blive aktiveret, og du bliver efterfølgende mere robust, da der arbejdes med årsagerne bag symptomet.

 

Metoden er velegnet til krops-larm som…

 • uforklarlige og diffus fysisk ubehag eller smerter i kroppen
 • ‘kroniske’ uforklarlige symptomer
 • lette eksemer
 • hovedpiner, mavepine o.a  – uden forklarlig grund
 • ekstrem træthed
 • lavt immunforsvar
 • lette allergier/intolerance
 • indlæringsproblemer
 • negative følelser, som har har sat sig som en ‘kronisk adfærd’
Eller helt andre symptomer, som bare ikke vil forsvinde.

 

Indgangsvinklen kan også udelukkende være negative følelser, der fylder alt for meget, men i en fysisk symptom test vil dine mest oplagte negative følelser altid medtages. Metoden kan til tider delvis eller helt neutralisere  symptomer, som det etablerede system har ”opgivet” – eller dømt ”kronisk”.

 

En test må aldrig stå istedet for at gå til egen læge, og du vil få at vide, hvis jeg med min sygeplejefaglige bagrund fornemmer, du efterfølgende også skal konsultere en læge. Det smukke er at du med denne form uanset hvad – styrker dit eget immunforsvar,  og får samtidig mulighed for at tage aktion på det som din krop ‘brokker sig over’ du ikke gør noget ved – årsagen.

En Win-Win.

 

Kommunikations Kinesiologi kan stå alene som behandlingsform, men kan også med fordel kombineres med de andre sessions typer.

 

FAKTABOX

Kinesiologi – One Brain

Kinesiologi betyder “læren om bevægelse”. Det er en behandlingsmetode, der bygger på dels den vestlige verdens viden om fysiologi og anatomi, dels den østlige verdens viden om kroppens energisystemer.

Kinesiologien udvikler sig stadig og der findes adskillige retninger. Jeg anvender ‘One Brain’ som fundament. Fælles for dem alle er, at de bruger muskeltesten som kommunikationsredskab med kroppen. Herigennem er der mulighed for at afdække årsagen til et symptom, og ikke mindst at finde den bedste vej til at frigive energi og ophæve blokeringer, så kroppens selvhelende kræfter kan fungere optimalt.

 

Kommunikations Kinesiologi i praksis

Helt praktisk og enkelt fortalt er en muskeltest blot et blidt tryk på en let statisk muskel. Jeg anvender enten begge arme, som du holder 10-15% frem fra din krop, og som du præcis holder med en kraft, så de ikke falder ned. Ellers bruger jeg ofte ‘fingertest’, hvor jeg ved at berøre dig er i ‘dit energisystem’, og kan teste via mine egne fingre.

 

Når jeg tester dit system for energitab/stress, så vil din muskeltonus (eller min fingermuskel) give let efter, hvis det jeg spørger om stresser dit system. Det vil sige, at  her er der noget vi skal kigge nærmere på, og som vækker genkendelse.

Når musklen forbliver stærk, så er der ikke stress – tab af energi – på det jeg spørger om.

 

Udspørgningsteknikken er grundig og med grundige gentests.

 

I testen indikerer kroppen om

 • Er denne form er den mest optimale for dig?
 • Er der(underbevidst) tillid og accept på, at vi finder frem til de dybere reelle årsager til det symptom(er)/ubalance du gerne vil testes på?
 • Der testes på hvor på en stress skala (hvor meget energi du smider ud i dit system) i forhold til det givne symptom.
 • Dernæst udføres test hen imod løsningen , og det kan være af meget forskellig art – igen afhængig om det skyldes en kemisk, fysisk, energimæssig eller psykisk ubalance.
Kommunikations Kinesiologi er igennem mange år, blevet videreudviklet ud fra One Brain kinesiologiens grundprincipper af bl.a. cand.pharm., forsker og kursusholder Ellen Langgaard.

 


 

Hvad viser testen

Kroppen (og hjernen)ved præcis hvad det handler om, ud fra det du testes for.

 

Et chok, stort eller lille, kombineret med en overvældende følelse, sætter sig som en burre i kroppens huskesystem. Her ligger der specifikke følelser og tankegange i specifikke meridianer og organer, og deraf fysiske ubalancer. Den selvsamme teori, der ligger bag de anerkendte behandlingsformer som zoneterapi og akupunktur.

 

Testen vil afsløre årsagstidspunktet, hvornår du præcist efter få eller mange gentagelser, er blevet fastlåst i fortidens følelser. Her ligger så også løsningstidspunktet i form af en kode – nogle sætninger o.a. der ‘afkoder’ og neutraliserer din stress mentalt og følelsesmæssigt, og genskaber balancen.

 

Dine helt unikke sætninger skræddersyet til dig, og de problemstillinger og symptomer du har.

 

I nogle tilfælde kan kroppen “indikere” at du skal holde en pause med specifikke fødevarer o.a., da disse lige nu belaster dit system, grundet din ubalance. Dette bør kun være i en opbygningsperiode, for ellers skal du ind og arbejde med årsagen til en evt. intollerance, som er skabt som en fysisk stress-reaktion.

 

Du testes også for, om du har et behov for ekstra fysisk støtte fra hjælpemidler f.eks. hømopati til at genopbygge, udrense, stabilisere – eller ekstra tilskud af vitaminer, mineraler, olier, blomstermedicin etc.

 

Gennemgang af test

Jeg anvender den coachende samtale og StressMentoring i uddybning af testresultatet, så du kan arbejde videre med indsigt og kærlig selvansvar i at opbygge og forebygge. Du opnår en dybere forståelse af dig selv og din læring, og tips til hvordan du undgår at gå tilbage i de gamle loops, udover hjælpen fra selve ‘omkodningen’, som du skal bruge 2-4 min på hver dag. Let og kort.

 

Der indgår 2 behandlinger til en specifik symptomtest. Den første er den dybest virkende, hvor årsagen ofte ligger tilbage i fortiden. Den anden test tager det sidste, gør dig mere robust mod genaktivering, og ligger 6-8 uger efter.

 

 

Efter testen

Du vil nogle gange efter en test kunne fornemme “filmen” spoler  tilbage, såvel fysisk, som psykisk. Dette er en helt normal og sund reaktion, som kan ses, som en udrensning og oprydning.
Din personlige ansvar, er at udføre et minimalt hjemmearbejde, give kroppen ro til genopbygning, samt følge en individuel rådgivning i at “holde de gamle spor lukket” til problemet.

 

 

Værdien af en test

Efter en test kender du dig selv endnu dybere, om hvordan du baseret på gamle oplevelser ubevidst saboterer dig selv og ofte ligger der store Aha’er og lærerige temaer. Du får et enkelt og let redskab med hjem til energiopbygningen. Testen giver også konkrete svar på hvilke mentale eller følelsesmæssige sætninger, tilskud eller andet din unikke krop mener, kan neutralisere den fastlåsning.

 

Kommunikations Kinesiologi er effektfuld alene, men kan med fordel kombineres i et individuelt forløb med Tankefelt Terapi eller Life Coaching, og er ofte et element i et Styr på Stress forløb

 

 

Praktisk info

En session varer 90 min og foregår på mit kontor. Igennem vores samtale og test, laver jeg de personlige noter, der er vigtigt for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Fjerntestning er også en mulighed
Da alt er energi  – kan jeg også fjernteste dig, hvis du bor lidt langt væk. Jeg får efter aftale dit fulde navn, cpr nr og adresse, samt de symptomer du gerne vil testes på (max. 5)

 

Jeg tager alle de mulige symptomer med, som dit system indikerer kan ‘testes sammen’ – samme årsag.

 

Efter aftale, taler vi 1 time over telefon eller Skype om resultatet, og heri den magiske læring fra din krops beskeder, og du guides til neutraliseringen over telefonen eller Skype.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad din kloge krop har at fortælle dig om dine ’symptomer’, og få dem, og heri den emotionelle årsag neutraliseret med en minimal egen indsats?

 

Så Book lige her, og lad os se at komme i gang

 

With Love & Passion

Advanced One Brain-, og Kommunikations Kinesiolog

 

Kommunikations Kinesiologi

Køb klippekort

1 session, kr. 1.200,-

2 sessioner, kr. 2.000,-

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

 

Tankefelt Terapi

Tankefelt Terapi er en forbløffende teknik, som er overraskende effektiv til eliminering af alle former for Stress, som irrationel følelsesmæssig ubehag, og også flere former for fysiske problemer – ex irrationelle smerter uden fysisk ’logisk’ forklaring.

Du får et fantastisk redskab med dig hjem – lige ved hånden.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/kommunikations-kinesiologi/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x