Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Life Coaching – Få kontrol over dit eget liv og sæt nye mål
Uanset om det er Lifecoaching eller Styr på Stresscoaching – indgår vi på dine præmisser et samarbejde med konkrete og målbare veje til forandring og handling
1629
page-template-default,page,page-id-1629,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Life Coaching

Bliv kaptajn på eget skib – og sæt kursen ”from Good to Great”

 

 • Ser du dig selv som en ressourcefuld person, men livet spiller bare ikke helt de toner, du godt kunne tænke dig?
 • Er der mål, ønsker og drømme du egentlig har haft længe…, men du har ladet dig stoppe af de typiske ‘har ikke tid, har ikke råd, det kan jeg nok ikke’?
 • Oplever du at livet styrer dig og ikke omvendt, selvom du faktisk er ret skarp?
 • Er du uklar på hvilke værdier, du gerne vil leve dit liv efter, så du overhales af andres værdier?
 • Vil du gerne øge din præstation, men kan ikke finde overblikket?
 • Har du svært ved at finde din balance imellem arbejde og privatliv?
 • Har du svært ved at få tingene gjort – gjort færdige?
 • Er du en tidsoptimist, og har brug for metoder til planer der holder?
 • Er det tid til et karriere skift, men du ved ikke rigtig til hvad?
 • Er du lidt mellemtilfreds, og ønsker det første konkrete skridt til større tilfredshed og glæde?
 • Har du brug for en skarp kærlig støtte, og finde motivationen til at nå dit meget konkrete mål som f.eks. slippe lette afhængigheder, vægttab, starte på motion, sund balanceret mad m.m.?

 

Er jeg klar til Coaching?

Coaching  – uanset om det er konkrete livsmål med Lifecoaching eller en Styr på Stresscoaching – indgår vi på dine præmisser et samarbejde mod meget konkrete og målbare veje til forandring og handling. Hvis du fornemmer du ikke har ressourcerne til at føre dine mål ud i livet, grundet du er for stresset, så er Lifecoaching pt. ikke et optimalt værktøj.

Du vil ofte opleve det kan blive for udfordrende, og trække dig unødigt ned i energi, og give en ikke succes følelse.

Men ved let stress, hvor du kender den konkrete årsag er jeg på banen som din Stress Coach

 


Hvis du allerede kan mærke, du er nede på tælling – så tag lige et kig på et Styr på Stress forløb , eller nogle af mine andre værktøjer som StressMentoring.

Den coachende samtale er en rød tråd i alt jeg laver.

 

Hvorfor overhovedet blive coachet?

Lykke – livskvalitet er noget alle taler om. Ofte tror vi at flere penge, et hus eller et bedre job vil give os følelsen af lykke – men hvorfor er det så, at vi i Danmark generelt set, nok mere end nogensinde har flere penge, huse, biler, spændende jobs… har massivt flere stressede, udbrændte, og depressive end nogensinde før?

 

Hemmeligheden er måske, at ingen ‘ting’, kan gøre os lykkelige og tilfredse, men derimod er følelsen, som de ting kan give os det interessante…

Jeg så engang en notits fra en meget stor undersøgelse i USA, hvor folk blev spurgt om hvad de mente lykke var – og svar nr.1. var interessant nok ”følelsen af at have et valg!”

 

 

Hvad er coaching?

Coaching handler om at nå personlige, eller arbejdsmæssige mål og skabe resultater med fokus på muligheder og ressourcer. I coaching stilles specielle spørgsmål, der kan støtte og give modet til at

 • være endnu mere den du er
 • finde kernen i hvad du gerne vil med dit liv på alle livsområder, og hvordan du når derhen
 • følelsen af at have et valg

 

Du bliver kaptajn på dit eget skib, styrer efter dit yndlingskompas – og kan ofte nå det den destination, mål, og drøm, som du virkelig, ønsker dig lige nu i livet, på en enkel og effektiv måde. Når, du vælger at investere i dig. For ikke at vælge…er også et valg.

 

Coaching hjælper dig også til at slippe gamle mål, som er urealistiske, eller som du dybest set slet ikke har lyst til, og som tapper dig for energi.

 

Igennem alle de år jeg har arbejdet med mennesker, har jeg erfaret, at vi har et fantastisk kreativt sind med uanede idéer og potentialer. Mange af os får det bare ikke brugt. Vi lader os stoppe af gamle vaner, og vores ofte selvindbildte forhindringer som f.eks. det går nok galt – det kan jeg ikke – det har jeg ikke tid til – eller det har jeg ikke råd til…

Overbevisninger, som er skabt igennem barndom og livets erfaring generelt, og som vi ubevidst stadig tror, er sandheden, og som kan være den største stopklods for vores drømme, og i at blive den bedste udgave af os selv. Ærgeligt – ik’?

 

Hvem bruger Coaching

Alle kan have glæde af coaching – unge, som ældre. Både i personligt-, privat- og i arbejdslivet og i en virksomhed på såvel leder, som medarbejderplan. Det handler om at være åben for forandring uden at gå på kompromis med de inderste livsværdier.

 

Uanset om målet handler om at øge en præstation, få nyt job, slippe tids-stress, genvinde sundhed, skabe balance mellem privat- og arbejdslivet, eller en følelse der bare fylder for meget – ja så er ingen mål for små eller for store – hvis du har vilje, prioriterer og overskud på din indre konto til handling.

 

 

Hvad sker der i en coach session?

 • I en coachsession stilles dybe reflekterende spørgsmål med det fokus, at du faktisk selv kender svaret på hvad der er bedst for dig, og vejen derhen! … men du ved det måske bare ikke selv endnu.
 • Du finder dit skjulte potentiale til at være fokuseret og problemløsende, og energien og selvindsigten ændres tydeligt.
 • Dit mål gøres meget konkret og målbart, så du ved, når du har nået det med succes.
 • Dine forhindringerne bliver synlige og bearbejdes med spørgsmålene, så du ikke længere lader dig stoppe, men motiveres og begejstres, og laver en plan for vejen til målet med overskuelige konkrete delmål.
 • Coaching har fokus på nuet og fremad, og går ikke som terapi ind i fortiden.

Men i min model får du også en ny opmærksomhed på det du tænker, og det du siger – og det gør dig bevidst om dine positive overbevisninger der styrker, og hvilke negative overbevisninger, der begrænser dig i at nå dit mål i nuet og fremad.

 

Coachopgaven

Coachopgaven er at styre samtalen, den røde tråd mod målet, på den mest effektive, korte og gerne sjoveste måde og med et gensidigt commitment. Efterhånden vil du opdage, du bruger de reflekterende spørgsmål naturligt i din hverdag.

 

Du coacher dig selv – Du vil blive støttet, opmuntret og ”holdt til ilden”, så entusiasmen får dig i mål!

 

Resultatet kommer, når du i processen opdager nøglen til din styrke, handlekraft og egen ansvarlighed i at give slip på det der begrænser, og fremmer det som styrker dig.

 

Et af mine yndlingsmantraer er:

 


Gør vi som vi plejer – ja så får vi også det vi plejer

 

 

Praktisk info

Hver session er på 90 min. Det forgår enten fysisk på mit kontor – eller på telefon eller Skype. Ved fysisk fremmøde laver jeg igennem vores samtale de noter, der er vigtige for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Hvis du er klar – SÅ klar! – så køb her

 

”Når lyset tændes i øjnene og din krop nærmest ikke kan vente med at komme ud af døren, for at komme i gang med planen… se det er gaven i at blive coachet”

 

Kaptajn’ hilsner With Love & Passion

Life- , Stress- & Business Coach

 

Life Coaching

Bestil nu

1 session, kr. 1.000,-

5 sessioner, kr. 4.500,-

 

 

Tankefelt Terapi

Tankefelt Terapi er en forbløffende teknik, som er overraskende effektiv til eliminering af alle former for Stress, som irrationel følelsesmæssig ubehag, og også flere former for fysiske problemer – ex irrationelle smerter uden fysisk ’logisk’ forklaring.

Du får et fantastisk redskab med dig hjem – lige ved hånden.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/life-coaching/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x