Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Bliv inspireret – og få styr på stress på den feminine måde
Lad dig inspirere og opløfte af min stress-viden, personlige stress erfaringer, tips & tricks, og af hvordan jeg ser livet med Styr på Stress brillerne.
1648
page-template-default,page,page-id-1648,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Min Blog

 

Velkommen til min Styr på Stress Blog, hvor jeg med humor og legende sprog, vil gøre mit yperste, for at inspirere og opløfte dig med min stress-viden, personlige stress erfaringer, tips & tricks, og om hvordan jeg ser livet med Styr på Stress brillerne.

 

Fokus vil være along the road fra mit eget liv, andres liv, bøger, artikler og hvad jeg ellers støver op, som måske kunne gøre en forskel for dig.

 

Verdenen er et fint spejl af hvor du er i dit liv lige nu. Kunsten er at trække mening og læring ud af de såkaldte udfordringer du står i.

 

Har du lyst til at blive lidt mere bevidst om, hvor du indimellem måske saboterer din egen indre Ro, Balance i nogle af dine livspmråder, din feminine Power & Livsglæde, så hæng på.

 

 

My Way

Jeg ser spot on bag det umiddelbare, er livligt snakkende og meget æstetisk, så alt krydres helt sikkert med noget lidt lækkert, smukt, eller rammende visuelle billeder.

 

Min Blog vil være krydret med opløftende citater, funny selvopfundne ord, og helt sikkert med bid, skarphed, og selvkærlig selvironi. Mit mål er du (helst smilende) indimellem genkender dig selv kærligt i en eller anden form, og helt uden løftede pegefingre, for du kan være helt rolig…

 

Jeg er The Queen of Stress – deraf kommer guldet til delingen af min store viden – så du vil ofte kunne glæde dig over, at ‘så galt står det trods alt ikke til hos dig’ ☺

 

be-happy

 

 

Vil du med?

Jeg glæder mig fantastisk meget til at inspirere, og måske give dig selvkærlige AHA’ er, der kan løfte dig til at få Styr på Stress…på den feminine måde®.
Vil du være med? – så tilmeld dig til en deling med mig, når jeg har noget på hjertet ♥

Jeg garanterer 100 % NO SPAM, og at din mailadresse er fuldstændig safe i min varetægt, samt du easy peasy kan hooke dig af igen, hvis du fortryder.

 

Du kan læse mine blogs i fuld version her på siden eller LIKE, og se når jeg poster dem på min offentlige FB side Styr på Stress v/Hanne Sofia Falkenberg.

 

 

Gå til min blog

 

With Love & Passion

Styr på Stress Blogger & Mentor

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/min-blog/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x