Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Mindfulness - Træn nærvær, kom tilbage til nuet og dig selv
Få træning i bevidst nærvær og væren i nuet. Det er en enkel, men meget effektiv måde til at blive opmærksom på din indre tanke støj – og håndtering af den.
1635
page-template-default,page,page-id-1635,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Mindfulness

 

Træn dit selvkærlige nærvær – og kom tilbage til Nuet og dig selv.

 • Er du typen, som typisk enten fokuserer på fortiden – eller fremtiden?
 • Oplever du en indre uro og stress, som en generel følelse, men du fungerer alligevel rimelig ok?
 • Har du svært ved at kunne fastholde væren og nyde Nuet?
 • Har du oparbejdet en stil ala ‘jeg har så travlt så travlt’, men misser arbejds- og livsglæden?
 • Laver du mange ting samtidigt, og kan have en følelse af ‘hvad skete der lige der’?
 • Er du oppe i hovedet 24/7, og har helt glemt kontakten med nærværet, glæden og måske også kroppen?

Så er Mindfulness træning måske dit næste skridt

 

Mindfullness er en tilstand af fuldstændig tilstedeværelse og opmærksomhed i nuet.

 

Dette er ofte en udfordring for de fleste for os, idet vi lever i en multi-tasking, og høj effektiv samfund, hvor eneste fokus er resultater…hurtigere og hurtigere, uden tanke for hvordan du er i, og med dig selv.

 

Vi mister nærvær og fokus, er kun i hovedet, og kan let overhøre signaler fra såvel krop, som følelser der forsøger at guide dig til ’bedre veje’. Resultatet er du brænder dit lys i begge ender, og stress symptomer kan blive en daglig følgesvend.

 

Mindfulness handler kort fortalt om du kommer tilbage til dig selv, via lette og små daglige meditationstræninger.

 

 

Mindfulness session i prakis

I en Mindfullness session får du en let teoretisk viden om why & how,  samt du guides ind i lette små mindfulness øvelser, som du dagligt skal træne i små sessioner derhjemme. Resultaterne kommer ved de vedholdende små bidder dagligt.

 

Fokus er en væren i alt, som i bruge alle sanserne som føle, mærke, smage, dufte og ikke mindst accept af være med det’ som er’, og heri indsigt i at kunne øge dit selvansvar i at komme tilbage til dig selv. Hverken svært eller langt – udover den største hurdle…at prioritere tiden til dig selv.

 

Hvad kan Mindfulness gøre for dig?

Mindfulness virker! – Det er et værktøj, som er et anerkendt valideret Stress-Værktøj, og virker både emotionelt, psykisk og helt fysisk i din (gen)opbygning af flere af hjernens funktioner, samt reducering af udskillelse af stresshormoner.

 

Dine resultater vil efter en periode med daglig overkommelig praksis være meget individuelle, da det handler om, hvor lang tid, og hvordan du har overhørt og overset dig selv…

 

Jeg har især fået feedback om en:

 • mindre stress generelt
 • større indre ro og opmærksomhed
 • klarhed
 • færre emotionelle crash
 • større forbindelse med dig selv
 • se dig selv, hændelser og andre mere tydelige, og heri skabes en større forståelse, rummelighed og empati
 • bedre evne til koncentration og hukommelse
 • dybere selvindsigt

Sagt på en anden måde træner du dig selv – din hjerne til en større StressRobusthed

 

Det vigtigste i livet er det, du gør lige nu!

 

Hvad det så end er – så går du glip af en lille bitte smule liv, hver eneste gang du ikke er fuldt til stede i øjeblikket – i Nuet

 

FAKTABOX

Mindfulness

Mindfulness er I princippet et begreb – en meditationsform, der stammer fra buddhismen og yogaen. Opfundet for over 500 år F.K. af Shakyamuni Buddha – den moderne Buddhismes ophavsmand, og Buddha praktiserede selv denne metode i 45 år. Han opfandt/brugte 2 meditationsmetoder: Mindfulness og Koncentration.

I Vesten bliver mindfulness især brugt som en metode til at håndtere og behandle stress.

Mindfulness ”bevidst nærværende opmærksomhed” er blevet forsket i igennem mange år, og det er især forskere og praktikere på dette område (Kabat-Zinn, 1990; Williams, 2007; Siegel, 2007), som har udbredt begrebet Mindfulness.

Kendetegnet for disse forskere er en forståelse af Mindfulness, som en ‘måde at være i verden på, i form af en bevist tilstedeværelse i nuet, på en ikke bedømmende eller vurderende måde’.

Mindfulness – bevidst nærvær, er en enkel, men effektiv måde, at blive opmærksom på sin indre tanke støj. Lige fra for mange negative tanker, som fylder for meget, og helt ud i de mest vanskeligste følelser og livserfaringer, der skaber grobund for depressive og stressende energikrævende tanker og følelser.

Man træner mindfulness ved at meditere dagligt i korte eller længere etapper, og ved at lave opmærksomhedsøvelser, der øger ens evne til at fokusere og være opmærksom på åndedrættet, kroppens enkelte dele og sindet.

Centralt i mindfulness er at lære at være I nærvær og fuld opmærksomhed på det, man lige nu og her beskæftiger sig med. Og heri træne at have en rummelig accepterende/ikke fordømmende livsindstilling, (til sig selv og andre) – og at leve et liv med færre kampe og indre knoklen

Resultatet

Den daglige Meditations træning støtter både forebyggelse og nedsættelse af stress, styrker din hukommelse og immunforsvar, samt virker som en anti-age generator og er regenererende ved at påvirke dit DHEA-niveau (et anti-age hormon, som også fungerer som et forstadium til andre hormoner)..

Praktisk info

En session varer 75 min i alt, og foregår på mit kontor.  Igennem vores indledende samtale laver jeg de personlige noter, der er vigtigt for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Køb her

 

 

Hvis du kan mærke Mindfulness er din næste post til et roligt, glædes- og nydelsesfuldt liv, så kan du booke en enkelt session, eller et forløb her.

 

Jeg glæder mig til at vise dig, hvor effektfulde disse simple værktøjer er

 

With Love & Passion

Mindfulness Instruktør

 

Mindfulness

Køb klippekort

1 session, kr. 1.000,-

5 sessioner, kr. 4.000,-

 

 

Spirituel Mentoring

Kan du mærke det er tid til at finde Stress-årsager og nye løsninger ved at dykke et spadestik dybere i din sjæl via spirituelle indsigter, og har brug for at finde mening i det umiddelbare meningsløse.

Vil du elske at blive bevidst om at arbejde på nye måder til dit næste logiske skridt til det liv, og tilstand du længes efter.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

 

Stress i virksomheden

Er du interesseret i Styr på Stress konceptet, som en virksomhed, leder eller ansat, så har jeg igennem en del år fungeret som Stress Behandler med 1:1 Styr på Stress , eller StressMentor sessioner.

Min erfaring er, at der findes en meget effektiv vej til balance – selv efter mangeårig stress, eller sågar sygemelding af stress.

 

Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x