Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Spirituel Mentoring - Find mening i det meningsløse
Dyk et spadestik dybere i din sjæl ved spirituel indsigt og find stress-årsager, nye løsninger og mening i det umiddelbare meningsløse.
1685
page-template-default,page,page-id-1685,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Spirituel Mentoring

 

Find mening i det meningsløse – og opdag svarene i dit spirituelle jeg.

 

  • Står du et sted i dit liv, hvor hele, eller dele af dit liv synes meningsløst?
  • Mangler du den røde tråd, lyset for enden af tunnelen i et bestemt tema som f.eks. arbejdslivet, kærlighedslivet, relationer, leve dine værdier… eller noget helt andet?
  • Føler du dig stucked’ og har brug for at blive set helt oppefra, i hvad alt dette handler om set med de Universelle & Spirituelle Briller?
  • Er du interesseret, åben og klar til at inddrage hands on’ spirituelle værktøjer i dit liv, hvor du er 100% i fokus, og hvor din 100% ansvarlighed for det liv du lever, er omdrejningspunktet for at kunne transformeres til det liv du ønsker – drømmer om – og hellere vil leve?

Som en kærlig reminder så husk, at hvis du tænker, føler, og gør det du plejer… så får du de resultater du plejer.

 

INTET er forkert eller rigtigt – Der er kærlig læring i ALT

 

… men ALT er energi. Det handler om du nu kan mærke det er tid til en anden kurs, en dybere spirituel indsigt, hvor du får øjnene op for hvor – og hvordan du ubevidst og energetisk saboterer dig selv… i at opnå den følelse, tilstand, sågar mål, som kunne gøre den største forskel for dig lige nu.

 

 

Hvad betyder begrebet spirituel?

For mig er det spirituelle at se ting i helheder, – både årsager og løsninger – og hvis helheden misser, så kan andre dele af os ved selv fantastiske justeringer, trække os tilbage til det udgangspunkt, vi så inderligt forsøger at komme væk fra.

 

Det spirituelle arbejder ud fra de Universelle Love, og er magiske at have indsigt i og kunne arbejde med bevidst.

Ikke mindst Spejl-teorien vil du stifte bekendtskab med, og komme til at elske, som et fint og stærkt personlig udviklingsværktøj…

 

Ved du, at du er (med)skaber af alt i dit liv?

Et selvkærligt ansvar, som kan give dig stor mening, power og livsindflydelse på alle planer.

Og uden skyld og skam vel at mærke! – som ofte er et meget stort tema hos de fleste kvinder , og den hooker vi i vores sessioner på alle måder af!

 

Måske er det tid til at gøre Ubevidst skabelse – til mere Bevidst skabelse i de områder, du synes der støjer for meget, og som trækker mening og livsglæde ud af dig…

 

Livformål

Dit livsformål – hvorfor er du her, og hvor ligger dit unikke bidrag til dig selv og andre i dit liv, er også fuldstændig fantastisk og forløsende at få spottet og leve bevidst in Spirit, Heart & Acting

 

 

Er det tid…

Kan du mærke det er tid til at finde årsager og nye løsninger ved at dykke et spadestik dybere i din sjæl, og spirituelle indsigter – og har brug for at finde mening i det umiddelbare meningsløse. Vil du elske at blive bevidst om, og tage kærlige indre noter om, hvordan du nu skal fokusere og arbejde på nye måder henimod din næste logiske skridt til det liv, og den tilstand du længes efter. Så kom da…

Bestil Spirituel Mentoring

 

 

Praktisk info

En session er på 90 min. Den foregår enten fysisk i mit kontor –  på telefon eller Skype. Ved fysisk fremmøde, laver jeg de noter, der er et aktiv for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Køb her

 

 

Jeg vil elske at inspirere, og opløfte dig med alt det skønne i det spirituelle felt, som har været, og stadig er en livslang never-ending kærlighedsrejse for mig.

 

With Love & Passion

Spirituel Mentor

 

Spirituel Mentoring

Køb klippekort

1 session, kr. 1.000,-

5 sessioner, kr. 4.500,-

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

 

Mindfullness

Mindfulness – træning i bevidst nærvær og væren i Nuet, er en enkel, men meget effektiv måde til at blive opmærksom på din indre tanke støj – og håndtering af den.

Lige fra for mange negative tanker, som fylder for meget, og helt ud i de mest vanskeligste følelser og livserfaringer, der skaber grobund for Stress.

 

 

Bevidst Indretning

Skab rammer, der nærer dig – og forebyg og heal din Stress. Har du tænkt over, at dine fysiske omgivelser også har stor indflydelse på din energi og dit Stress niveau.

Alt hvad du omgiver dig med er energi, og har stor effekt på din samlede energibalance.

Måske har du bare ikke har tænkt over det, eller orket at gøre noget ved det…

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/spirituel-mentoring/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x