Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Stress hos teenagedatter - Genfind selvværd, glæde og styrke
Har du en teenagerdatter, der ikke trives, ikke kan finde ro og balance i sig selv eller skolelivet, ikke føler hun er god nok, ikke får de resultater hun ønsker sig?
1642
page-template-default,page,page-id-1642,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Styr på Stress hos din Teenagedatter

 

Lad din teenager genfinde Nøglen til selvværd, glæde og styrke.

 

Oplever du din dejlige teenagedatter støjer rundt i hendes liv, og ikke trives – ikke kan finde ro og balance i sig selv eller skolelivet – ikke føler hun er god nok, eller ikke får de resultater hun ønsker sig?

 

Så er et Styr på Stress forløb skræddersyet til hende, hendes forståelsesverden og alder måske vejen…

Har hun symptomer som f.eks.
  • Tristhed uden hun selv kan forklare hvorfor?
  • Mangler initiativ og overskud?
  • Trækker hun sig fra veninder og sociale relationer, og dynen er hendes bedste ven?
  • Er hun hæmmet af et stigende lavt selvværd eller selvtillid?
  • Begynder der at opstå nye problemer med skolen?
  • Har hun små fobier, social-, eller præstationsangst?
  • Er hun begyndt på selvdestruktiv adfærd?
  • Er der fysiske symptomer, som er noget nyt, og uden en let forklarlig logisk årsag fra hendes læge – (selv allergi er ofte stressrelateret)

Så er hun simpelthen stresset – læs evt. mere om stress her.

 

 

Fra barn til voksen


Overgangen fra barn til voksen har rigtig mange faser såvel fysisk/hormonelt, som mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt – som i ‘hvad og hvem er jeg?’ – hvad er vejen og mening henimod mit kommende voksen liv? – og ikke mindst ‘hvorfor har jeg det som jeg har det’?

 

I denne periode af hendes liv er hun naturligt mere sensitiv, mere forvirret, søger nye svar – og nøgler til vejen hen til den voksnes platform, og kan have stor glæde af en fremmedes hjælp. Jeg er ikke en del af hendes historie, og ser derfor tingene mere i helikopterperspektiv uden kærlighedsfølelser i klemme.

 

 

Forløb i 3 step

 

1

 

Hvordan arbejder jeg med din datter

 

Din datter og jeg samskaber et unikt forløb, hvor hun er i centrum på hendes præmisser og i hendes tempo.

 

Personligt bryder jeg mig ikke om kasse-tænkning, så derfor ser jeg din datter, som den unikke person hun er, med de gamle overbevisninger, erfaringer og historier, som ikke længere styrker hende. Som en gammel vinylplade, skal de ’gamle sange’ ridses lidt i med kærlig støtte, tålmodighed og kiggen’ bagom hvad det handler om. Og hun skal trænes i nye opløftende tankemønstre, og handling på hendes indre behov.

 

Hun kan være sikker på, at alt hun deler, bliver 100% indenfor mine 4 vægge, og at hun hver gang hun forlader en session føler sig mere lettet, opløftet, og mere tillid og tro på sig selv og fremtiden.

 

Værktøjerne blandes afhængigt af behov og justeres hele tiden til hvad, som føles virksomt for hende.

 

Jeg plejer at sige til alle de dejlige bekymrede mødre, at hvis deres datter kan li’, og har tillid til mig – så kan vi samskabe mirakler! Jeg har en speciel passion for de helt unge, da jeg selv er mor med stort M, og magien i at hjælpe med til, at de allerede som helt unge kan justere en skæv kurs – hen imod et lettere, sjovere og mere kraftfuld liv, er meget glædesfuldt og givende.

 

2

 

Forældre/datter konsultation

 

Jeg ser ofte, at det som forældre kan være svært at rumme, forstå og ikke mindst følge sin teenagers følelser, og det kan være meget følsomt, forvirrende og famlende, at støtte hende i de nye tiltag.

 

Derfor er der i pakken også en enkelt fælles session i forløbet, hvor vi vender de temaer og tiltag din datter har brug for du ved, og gerne vil støttes i. Alt sker i overensstemmelse med hendes accept. Dette kan kærligt (gen)skabe en større samhørighed imellem jer, og give værdifulde redskaber for jer begge, da du ved hvad hun har brug for støtte i – og hvordan.

 

 

3

 

Forældrekonsultation on Your own.

 

I forløbet har jeg også erfaret, at det er vigtigt og meget effektivt, hvis du som forældre, selv får 1 konsultation, med fokus på hvor du synes det larmer mest i jeres relation og reaktionsmønstre – og hvad du gør, som ikke virker…

 

Vi ser let og kærligt på hvad det spejler og handler om i dig – og hvor du med eksemplets magt kan hjælpe både din teenagedatter, dig selv og hele familien.

 

Fælles proces bliver en Win-Win ind til kernen og løsningen.

 

Sandheden er ofte, at når vi som forældre ’justerer kurs’ – så er mange ord typisk overflødige, da vores børn over tid, spejler det vi gør

 

Min pointe er, at absolut ingen er forkerte, men der findes lettere og mere nydelsesfulde veje end kampe, diskussioner og andet utøj. Tag det som en pointe fra en mor, som har afprøvet mange af de ’gale veje’…

 

Igennem vores samtale laver jeg de personlige noter, der er vigtigt for din datter – og dig, at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Har du eller din datter brug for at læse mere om indholdet i et “Styr på Stress forløb”, så klik lige her.

 

Er I begge klar, så book her og nu

 

 

Jeg vil elske at medvirke til ro, glæde og balance i din datters liv – og gøre jeres fælles forståelse og kærlighed langt lettere

 

With Love & Passion

StressMentor, Coach, Behandler & Mor

Styr på Stress hos din Teenagedatter

Køb klippekort

1 prøvekonsultation, kr. 1.200,-

7 sessioner, kr. 7.000,-

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

 

Tankefelt Terapi

Tankefelt Terapi er en forbløffende teknik, som er overraskende effektiv til eliminering af alle former for Stress, som irrationel følelsesmæssig ubehag, og også flere former for fysiske problemer – ex irrationelle smerter uden fysisk ’logisk’ forklaring.

Du får et fantastisk redskab med dig hjem – lige ved hånden.

 

 

Eksamens-/PræstationsStress

Sidder du fast i følelsen om, at du vil ‘dumpe’ til din eksamen, selvom dine resultater i dagligdagen siger noget andet? Har du gamle erfaringer med at ‘klappen går ned’, og det ødelægger dine præstationer? Har du helt mistet troen på du nok skal klare den? Så har du nok Eksamens- eller Præstations-Stress – og der er en løsning…

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/stress-hos-din-teenagedatter/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x