Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Styr på stress i virksomheden – Skaber vækst og resultater
Stress Coaching og Stress Mentoring kan give virksomheden og medarbejderne den indre ro, glæde og balance, der skal til for at skabe vækst og ydre resultater.
1644
page-template-default,page,page-id-1644,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Styr på Stress i Virksomheden

 

Indre ro, glæde og balance – skaber vækst og ydre resultater

 

1:1 sessioner

Styr på Stress konceptet er også designet til virksomheden, leder eller ansat.

Jeg igennem en del år fungeret som Stress Behandler med Styr på Stress 1:1 sessioner. Min erfaring er, at der findes en effektiv vej til balance – selv efter mangeårig stress, eller sågar sygemelding af stress.

 

Glade ressourcefulde selvansvarlige medarbejdere = færre sygedage, mere flow og personlig vækst = flere penge på bund linjen

 

Så ja – forebyggelse og hjælp til Styr på Stress kan betale sig i alle parametre!

 

Hvad får du/I


Jeg er bremsen, brandslukning, men også guiden til en individuel StressRobusthed, som ofte kan brede sig i større regi i virksomheden, ved blot eksemplets magt. Hvis du gerne vil vide mere om min tilgang til stress, så læs mere her

 

Succesraten med Styr på Stress forløb – selv efter mange års ’traditionel’ behandling er markant høj.

 

 

Når der er et problem er der også en løsning. En universel sandhed – også i dette tilfælde.

 

Albert Einstein formulerede fremgangsmåden som ‘no problem can be solved from the same consiousness, that creates it’, så hvis I gør, som I plejer – bliver resultatet, som det plejer.

 

 

Hvad er tidsestimatet?

Hvor mange sessioner det kræver, og graden af succes, afhænger af flere parametre, som f.eks. hvor lang tid stress-tilstanden har varet, hvor stor stressen er, og den langt vigtigste – hvor klar en klient er villig og parat til at gå i dybden med egne mønstre og sine 100% ansvar for egen stress-situation. Derfor nytter det heller ikke, at en medarbejder bliver ‘sendt’, uden de selv kan se formålet med et forløb, og mit syn på stress skal give tillid og mening.

 

I forløbet er samskabelse mellem leder og medarbejder helt essentielt, så der skal være en åbenhed, accept og positiv dialog om de tiltag, som kan være støttende i arbejdsregi. Der er 100% tavshedspligt imellem klienten og jeg, så enhver deling er på frivillig basis imellem klient og evt arbejdsplads.

 

Vi kommer erfaringsmæssigt meget langt på 5 gange, hvis vi når det inden en sygemelding!

 

Kombinationen af at arbejde med helheden og arbejdet inside out, og der integreres lette gør’ det selv værktøjer – gør det erfarings- og feedbackmæssigt til en turbo proces.

Men det handler også om smag, så derfor skal min tilgang og syn på stress være en medspiller – ikke en modspiller.

 

Min erfaring er, at selvom der er prøvet såkaldt alt – og intet har hjulpet, eller kun hjulpet på overfladen – så er det blot et udtryk for, at der er flere u-afprøvede muligheder…

 

Du kan læse mere om et “Styr på Stress forløb” her.

 

StressMentoring

Er det endnu ikke alvorlig stress, men der skal sættes ind nu, inden det bliver det, så er StressMentoring netop en forebyggende og meget helende session type.

 

 

Andre produkter

Der er også produkter som Mindfulness session, eller Life- og Business CoachingAlt sammen afhængigt af hvad dit, medarbejderen eller virksomhedens behov er.

 

 

Konsulentdag som forebyggelse

Der kan også efter aftale laves en fast konsulentdag, hvor jeg får et egnet kontor til rådighed , og så kan medarbejdere signe sig op til en StressMentor tid. Måske noget I allerede har, som en massageordning eller lignende. Kontakt mig for flere oplysninger.

 

Køb her

 

 

Hvis beslutningen er taget, som chef og medarbejder – så klik videre til shoppen her.

 

With Love & Passion

Trivsel- , Stress- og ForandringsMentor

 

Styr på Stress i Virksomheden

Køb klippekort

Kombination af 4 produkter

1 session, kr. 1.495,-

5 sessioner, kr. 6.500,-

 

 

Mindfullness

Mindfulness – træning i bevidst nærvær og væren i Nuet, er en enkel, men meget effektiv måde til at blive opmærksom på din indre tanke støj – og håndtering af den.

Lige fra for mange negative tanker, som fylder for meget, og helt ud i de mest vanskeligste følelser og livserfaringer, der skaber grobund for Stress.

 

 

Life Coaching

Coaching handler om at nå personlige, eller arbejdsmæssige mål og skabe resultater. Coaching er især et Styr på Stress værktøj til optimering og få brugt dine potentialer

I coaching stilles spørgsmål, der kan give mod og power til at: 1) være den du er, 2) finde kernen i hvad du gerne vil med dit liv på alle livsområder, 3) følelsen af at have et valg.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/stress-i-virksomheden/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x