Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
StressMentoring – Få rådgivning og analyse af din situation
En kombination af mine erfaringer og viden om sunde og effektive veje til healing af stress – inklusiv tips indenfor kost, motion, nutrienter, homøopati o.m.a.
1653
page-template-default,page,page-id-1653,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Stress Mentoring

 

Forstå Stress budskaberne og drej af din tresporede Stress-motorvej

 

StressMentoring er lige noget for dig, hvis du står der, hvor din stress – dine stress fjer, har kildret  lidt for længe i dit system, og du nu erkender du nærmer dig knytnæve-stadiet, og skal sætte ind med en større viden, selvindsigt og aktion på forebyggelse før forværring.

 

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

 

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til forebyggelse og heling af stress. Heri også mine bedste tips indenfor kost, motion, nutrienter, homøpati o.m.a.

 


Alt sammen under paraplyen af min passion og meget store personlige erfaring med stress i alle afskygninger.

 

Kort og godt. Hvad, hvorfor og hvordan.

 

 

Stress smitter

…som en skruen op i dit eget system, da din krop og følelser ikke føler sig hørt. Men det smitter også på arbejdspladsen, i familien, i dine relationer, da en stresset person spreder ’stressede vibes’.

 

Helt uden at ville det, men alt er energi.

 

Hvis du kan mærke det er tid og du er klar – og du kan mærke min definition på stress er i sync med dine celler – og giver rigtig god mening, så sign selvkærligt op lige nu!

 

Sign op til StressMentoring

 

 

Forebyggelse af Stress er min største passion.

 

Når du tager en ubalance i opstarten, så nærer og anerkender du dine dybeste behov helt ned på sjæleplan, og du vil blive belønnet med ro, livsglæde og ny læring af metoder til du kan blive din egen særlige kærlige StressMentor…for livet

 

 

Praktisk info

Hver session er på 90 min. Foregår fysisk på mit kontor – telefon eller Skype. Igennem vores samtale laver jeg de personlige noter, der er vigtigt for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Køb her

 

 

Er du klar? – som i  NU. Jeg vil elske at løfte, inspirere , heale og forebygge sammen med dig.

 

With Love & Passion

StressMentor

 

Stress Mentoring

Køb klippekort

1 session, kr. 1.000,-

5 sessioner, kr. 4.500,-

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

 

Spirituel Mentoring

Kan du mærke det er tid til at finde Stress-årsager og nye løsninger ved at dykke et spadestik dybere i din sjæl via spirituelle indsigter, og har brug for at finde mening i det umiddelbare meningsløse.

Vil du elske at blive bevidst om at arbejde på nye måder til dit næste logiske skridt til det liv, og tilstand du længes efter.

 

 

Mindfullness

Mindfulness – træning i bevidst nærvær og væren i Nuet, er en enkel, men meget effektiv måde til at blive opmærksom på din indre tanke støj – og håndtering af den.

Lige fra for mange negative tanker, som fylder for meget, og helt ud i de mest vanskeligste følelser og livserfaringer, der skaber grobund for Stress.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/stress-mentoring/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x