Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Styr på stress hos medarbejderne – Skaber vækst og resultater
Min workshop vil opløfte og inspirere til en større forståelse og nytænkende agenda omkring feminin stressforebyggelse og -håndtering på arbejdspladsen.
2812
page-template-default,page,page-id-2812,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Styr på Stress workshop

 

Indre ro, glæde og balance – skaber vækst og ydre resultater

 

Workshops til virksomhedens kvinder

 

Jeg har igennem årene især haft mange kvinder i min forretning.

Der tegner sig et tydeligt mønster af, at den Feminine essens i vores maskulint fokuseret samfunds-, og arbejdsmiljø ikke er værdsat, som den burde – selv af kvinder.

Samtidig påtager kvinder sig typisk flere roller i såvel privat, som arbejdslivet.

Så samlet set overbelaster de ofte deres mere sensitive hormonelle og følelsesmæssige system – og dermed føler sig mere udsatte med hensyn til stress.

Hvis I er en større eller mindre gruppe kvinder i jeres virksomhed, som er nysgerrige, open-minded og godt kunne tænke jer, at få en nytænkende, inspirerende tilgang til stress. Heri forebyggelse og neutralisering – de mangfoldige årsager – og ikke mindst set i det feminine perspektiv som et aktiv.

 

Denne tilgang vil, hvis det bruges konstruktivt i det personlige liv – også være meget effektfuld på en arbejdsplads, og kan skabe en ny Stress-støttende og forebyggende kultur.

 

Der vil i denne Workshop især være fokus på hvad du/I  kan justere – allerede idag. Så der vil være små effektfulde indlagte øvelser igennem workshoppen, og tips til ’how to’ er også med i ‘posen’ hjem?

 

Køb her

 

Så ring, eller skriv for yderligere info og priser på 61 60 44 30 – eller på mail info@styrpåstress.dk

 

 

Jeg vil elske at opløfte og inspirere til en større forståelse og nytænkende agenda omkring feminin stressforebyggelse og -håndtering på arbejdspladsen

 

With Love & Passion

StressMentor, Coach & Behandler

 

Styr på Stress i Virksomheden

Køb klippekort

Kombination af 4 produkter

1 session, kr. 1.495,-

5 sessioner, kr. 6.500,-

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

 

Life Coaching

Coaching handler om at nå personlige, eller arbejdsmæssige mål og skabe resultater. Coaching er især et Styr på Stress værktøj til optimering og få brugt dine potentialer

I coaching stilles spørgsmål, der kan give mod og power til at: 1) være den du er, 2) finde kernen i hvad du gerne vil med dit liv på alle livsområder, 3) følelsen af at have et valg.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/stress-workshop-i-virksomheden/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x