Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Få indsigt i og værktøjer til at spotte og fjerne stress
Styr på Stress forløbet giver dig indsigt og værktøjer til at spotte; hvad støjer og hvorfor det støjer – og de mangfoldige årsagssammenhænge.
1615
page-template-default,page,page-id-1615,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Styr på stress forløb

 

Stil din indre GPS på ro, livsglæde og balance…og lav en U-turn fra sammenbrud til gennembrud

 

Styr på Stress forløbet handler om fokus på indsigter og værktøjer i at kunne spotte

 • hvad støjer?
 • hvorfor støjer det? – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

Sidst, men ikke mindst!

 • værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

Vejen – er på den Feminine måde, med lethed fremfor knoklen – indsigt indad, fremfor udad – tilsat fun og gode grin, og step by step samskabes et totalt skræddersyet forløb til dine behov med præcis den støtte, du har brug for.

 


Værktøjer

Værktøjerne er et miks af alle mine kompetencer indsamlet over de sidste 25 år, men du vil især stifte bekendtskab med StressMentoring, Life Coaching, Tankefelt Terapi , Spirituel Mentoring, Mindfullness, Kommunikations Kinesiologi, test af vitamin- og mineralmangler, samt ved behov andre  tilskud som Bachs blomsterdråber, homøpati m.m.

 

Altså en Rolls Royce udgave af Styr på Stress på… den feminine måde

 

Helheden, bliver båret af den spirituelle indgangsvinkel, at

 

når der er et problem – så er’ der også en løsning

 

Min passion er at spotte, videregive den viden, læring, mening og udviklingspotentialet i ALT det, som stresser dig. Vi – læs du – skal bare være åben for at finde det i det dunkle, og være villig til konstruktivt bruge det.

 

Når du lytter, anerkender og handler ud fra dine inderste behov, og den du virkelig er – så bliver du ikke stresset

 

Læs mere om hvad er stress.

 

Hvad signer du op til i et Styr på Stress forløb
 • Vil du gerne ses, som den du virkelig er, og ikke hvad dine gamle historier og overbevisninger forsøger at bilde dig ind du er’?
 • Ønsker du at opdage, hvor du virkelig saboterer dig selv i din ro, balance og personlige vækst?
 • Vil du gerne – tilpasset dit tempo – lære simple, men effektive værktøjer til både krop, sind og sjæl, og som du i processen integrerer, og committer dig til at bruge derhjemme i short form?
 • Er du max klar til lette tips til Styr på Stresskost – Styr på Stressmotion – og tests på mangler og tilskud, som kan booste din fysiske krop og heale din stressede hjerne?
 • Vil du gerne samskabe et unikt forløb hen imod et liv , hvor du nu er mere StressRobust uden at knokle både i det indre og det ydre, og få transformeret din stress til Ro & Balance –  garneret med Livsglæde?
Hvad du kan forvente af mig, som din StressMentor
 • Min passion og talent er at gennemskue igennem alt det du viser og siger – ind til præcis der, hvor problemet er, og hvor den største forandring kan ske.
 • Jeg spotter quick & fast dine blokeringer og begrænsninger
 • Jeg er kærlig og ærlig med et glimt i øjet, og skaber en ånd af selvkærlig støtte, lethed, humor og hvor Skyld og Skam – mange kvinders favorits’ – er kylet ud af vinduet!
 • Jeg elsker kvinders magiske  feminine energi og høje vibration, når først de slipper sig selv løs med det hele, så jeg ser dig i Dronningestolen med alle dine potentialer – All the way.
 • Jeg ser, løfter og arbejder ud fra alt det i dig, du ikke selv kan se… endnu

 

Fokus på årsager og helhed gør, du bliver StressRobust, og du ‘certificerer’ dig selv along the road ,til at bliver din egen kærlige StressMentor.

 

 

Praktisk info

Hver session er på 90 min. og foregår fysisk på mit kontor.. Der er er mulighed for at købe 1 indledende session, før du køber et forløb på 5 eller 10 gange. Igennem vores samtale laver jeg de noter , der er vigtigt for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Er du klar, åben og modtagelig for andre stress-sandheder end de gængse, og mener du 100%, at du er klar til at samskabe et liv med mere nydelse, sjov og selvkærlig adfærd og tanker…

Så sign op til dit forløb her

 

Jeg vil være i dit ringhjørne All the Way – ups as downs. Jeg vil virkelig glæde mig til at møde dig, heale din stress, og se dig fra dit højeste.

 

 With Love & Passion

StressMentor, Coach & Behandler

 

Styr på Stress Forløb

Køb klippekort

1 session, kr. 1.200,-

5 sessioner, kr. 5.000,-

10 sessioner, kr. 8.500,-

 

 

Stress hos din Teenagedatter

Oplever du din dejlige teenagedatter støjer rundt i hendes liv, og ikke trives – ikke kan finde ro og balance i sig selv eller skolelivet – ikke føler hun er god nok – eller ikke får de resultater hun ønsker sig?

Så er et Styr på Stress forløb skræddersyet til hende, hendes forståelsesverden og alder måske vejen?

 

 

Eksamens-/PræstationsStress

Sidder du fast i følelsen om, at du vil ‘dumpe’ til din eksamen, selvom dine resultater i dagligdagen siger noget andet? Har du gamle erfaringer med at ‘klappen går ned’, og det ødelægger dine præstationer? Har du helt mistet troen på du nok skal klare den? Så har du nok Eksamens- eller Præstations-Stress – og der er en løsning…

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/styr-paa-stress-forloeb/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x