Få Nyhedsbreve og Blogs med tips & tricks.
Mange tak, din tilmelding er modtaget. Om få minutter modtager du en mail, hvor du kan bekræfte tilmeldingen.
Den oplyste e-mail adresse er allerede tilmeldt.
Angiv venligst en valid e-mail adresse.
Ups. Noget gik galt - prøv igen senere.
Tankefelt Terapi – Få styr på dine mest dominerende tanker
TFT er en forbløffende teknik, som er effektiv til eliminering af alle former for irrationel følelsesmæssig ubehag samt flere former for fysiske problemer.
1631
page-template-default,page,page-id-1631,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed
title
   

Tankefelt Terapi

 

Fjern støj fra din indre kanal – og stil ind på dit ynglingsprogram.

 

Du er et produkt af dine mest dominerende tanker

 

Som i skolegården er det den stærkeste energi der vinder, og mentalt set, er det den stærkeste tanke, der vinder i din hjerne – dit system.

 

Vores tanker skaber vores følelser, der skaber vores handlinger, som bliver vores skæbne…

Og vidste du, at der skal 3,2 positiv følelse til at ‘neutralisere’ 1 negativ følelse

 

 

Så hvad tænker du?

Har du flest opløftende energigivende tanker og følelser? Hvis ikke, så kan TFT være et fantastisk værktøj på din vej.

 

Tankefelt Terapi er en forbløffende teknik, som er overraskende effektiv til eliminering af alle former for irrationel følelsesmæssig ubehag, og også til flere former for fysiske problemer, ex irrationelle smerter uden fysisk ’logisk’ forklaring.

 

Tankefelt Terapi, kan hjælpe dig med genveje til at livet bliver lettere, sjovere og frem for alt give dig et langt større overskud og velvære til de spændende udfordringer i din hverdag – såvel i dit private liv, som på arbejdspladsen.

 

 

Stress-symptomer du måske har…

 • Alle typer af negative tanker og følelser som fylder for meget i dit indre, og forstyrrer din indre balance, som f.eks. sorg, mindreværd, vrede, kan ikke sige til eller fra, magtesløs, manglende glæde, tristhed m.m.
 • Støj i dine tætte relationer
 • Manglende koncentration, sovebesvær
 • Smerter – de irrationelle, men også de med fundne årsag kan bedres betydeligt, da store dele af smerter er spændinger, utryghed, og frygt.
 • Træthed, uoverkommelighedsfølelse
 • Afhængigheder som sukker, alkohol, piller, mad, arbejde, sex m.m.
 • Fly-, højde-, eksamen- eller tandlægeskræk.
 • Fobier som ex slange-, frø -edderkoppe-, hunde-, fugle-, insektfobi, angst og panik
 • Følelsen af udbrændthed
 • Lette depressive symptomer
 • Traumer, som ikke er neutraliseret, og lettere former for PTSD, OCD.
 • Problemer med præstationer til eksaminer, arbejdslivet, sport m.m.

 

Hvad er Tankefelt terapi

Tanke Felt Terapi (TFT) kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi, så der hurtigt og smertefrit opnås lindring såvel psykisk, mentalt, som fysisk.

 

 

 

 

Teori

TFT er baseret ud fra teorier om årsagen til irrationelle følelser – at vi ”lagrer” gamle traumatiske oplevelser og negative følelser i kroppen, og her menes i TFT specielt i et energifelt omkring os – her kaldt ”tankefeltet”.

 

Som en radio, der er sat på en forkert frekvens og lyden skratter – kan konsekvensen være vi i dagligdagen kan opleve ubalancer i form af alt for mange negative tanker, diffuse smerter, uhensigtsmæssig adfærd og følelsesmæssig ubehag, som ex angst, uro, eller en fobi.

Resultatet kan være du enten prøver at undgå det angstfyldte,– og dermed begrænser dig i at kunne eller turde gøre, hvad du reelt har lyst og behov for – eller du oplever du kan få det meget dårligt enten fysisk eller psykisk i situationerne.

 

Uanset hvad – er resultatet en dårligere livskvalitet!

 

Ubehaget er lagret i kroppen, som en ubevidst refleks. Derfor indgår både krop, tanker, følelser og spirit som en helhed i behandlingen

 

 

Forebyggelse

Forskning anerkender nu (endeligt), at følelseslivet har meget stor andel i om vi bliver syge eller ej – så derfor er TFT et fantastisk værktøj i at forebygge sygdomme og ubalancer. Ofte neutraliseres ”sygdoms årsagsfølelserne”, som giver symptomerne – så kroppen heler nu sig selv.

 

 

FAKTABOX

Hvad er historien bag TFT

Metoden er i 80’erne udviklet af Dr. Roger Callahan – en af USA’s meget ansete og erfaren klinisk psykolog, som er en af pionererne indenfor bl.a. hypnoseterapi.

Efter et kursus i almen kinesiologi og meridianlære, fik han en indsigt i, at bestemte følelser er forbundet med bestemte organer, som deraf matcher de enkelte meridianer.

Disse kan forklares som en usynlig energiledning, og kan i dag kan med moderne udstyr godt ses på specielle røntgenbilleder).

Teorien om ophobning af traumer og negative gamle følelser gav Callahan derfor navnet ”Thought Field Therapi.”

Efter mere end 40 års forskning er TFT nu blandt de bedste, letteste og hurtigste værktøjer til eliminering af mange former for psykisk og til dels fysisk ubehag – uden kendte bivirkninger til dato, og der udvikles hele tiden i systemet.

Som de fleste terapeuter, så kombinerer jeg alle mine kompetencer i min spørgeteknik, men kernen er selvfølgelig den oprindelige.

 

Tankefelt Terapi i praksis

I TFT ”bankes” let på specifikke punkter på kroppen – akupunkturpunkter – mens du tænker og fokuserer på den følelse i hovedet, kroppen eller adfærd, du ønsker der skal blive mindre af i dit liv…

Dette er meget vigtigt, da vi ikke kan fjerne noget der ikke er aktiveret. Til sammenligning tager vi heller ikke en pille mod hovedpine, før vi har hovedpine. Den gemte og fortrængte energiblokering opløses, og kroppens og psykens balance genoprettes. Man kan sige radioen modtager igen uden forstyrrelser.

 

Du vil ofte opleve meget mere overskud og velvære efter hver session, da du ubevidst har brugt mange ressourcer på at holde de negative følelser eller angsten nede. TFT løser ikke nødvendigvis dit problem “ude i verdenen”, men giver dig styrke og tillid til at kunne finde gode løsninger. Så TFT gør dig problemløsende, da al den irrationelle angst er elimineret.

 

Resultatet er ofte forbløffende, da ubehaget mærkbart ændres i løbet af meget kort tid i forhold til mange andre terapiformer.

For nogles vedkommende kan det være meget hurtigt – nogle gange efter 1 session, hvis problemet er meget konkret og specifikt, som en simpel fobi.

 

Dette må dog aldrig udelukke, at gå til egen læge!

 

Jeg kombinerer ofte TFT med Life Coaching, da du derved kommer et effektivt spadestik dybere. Ny handling på den nye tanke eller følelse giver transformation og holdbare resultater. Du får efterhånden nye selvkærlige vaner!

 

Allerede under de første sessioner får du instruktion i hvordan du selv arbejder med dele af teknikken. Du får igennem et TFT forløb et værdifuldt ”gør det selv” værktøj, som øger og vedligeholder effekten af sessionerne, samt giver mulighed for egen minibehandling.

 

 

Et fantastisk let og effektiv Styr på Stress værktøj – som altid er ‘ved hånden’

TFT kan med stor fordel kombineres med andre af mine mentor- og terapiformer.

 

Praktisk info

En TFT session tager 90 min incl. en indledende coachende samtale, og foregår på mit kontor. Sessionerne sælges oftest som en pakke à 5 gange – Det optimale er ofte 1 gang om ugen. Igennem vores indledende samtale laver jeg de personlige noter, der er vigtigt for dig at få med hjem på skrift til en reminder, fokus og vedholdenhed.

 

Køb her

 

 

Lyder Tankefelt Terapi som noget for dig, så book lige her – og oplev hvilket fantastisk helings-, og gør’ det selv værktøj du får med til evig eje i din Styr på Stress værktøjskasse…

 

With Love & Passion

Tankefelt Terapeut

 

Tankefelt terapi

Køb klippekort

1 session, kr. 1.200,-

5 sessioner, kr. 5.000,-

 

 

Kommunikations Kinesiologi

Kommunikationskinesiologi går ud på at finde den reelle årsag i gamle ubearbejdede historier, der i din nutid forårsager energitab i dit system, og giver fysisk og psykisk ubehag.

Testen trækker tråde til en historie fra fortiden, som kroppen stadig husker som voldsom Stress, og som genaktiveres ved den mindste ubevidste genkendelse i nuet.

 

 

Styr på stress forløb

Styr på Stress forløbet handler om et forløb med fokus på at få indsigt og værktøjer i at kunne spotte; hvad støjer, hvorfor støjer det – og heri mangfoldige årsagssammenhænge.

 

Sidst men ikke mindst Stress-værktøjer til hvordan det neutraliseres, og bliver et aktiv for dig og dit system.

 

 

Stress Mentoring

StressMentoring er en rådgivende session, hvor vi sammen analyserer din situation i helikopterperspektiv, og finder spot on løsningsmuligheder, som gir’ mening for dig.

Jeg kombinerer alle mine kompetencer fra egne erfaringer, og over 25 års søgen og viden om de sunde og effektive veje til heling af Stress.

 

[hupso url=”http://www.styrpaastress.dk/tankefelt-terapi/”]
Siden anvender Cookies - ved at fortsætte accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x